fbpx

Dubai Open: Στο… ρελαντί η πρόκριση για Μεντβέντεφ (vid)

Dubai Open: Στο… ρελαντί η πρόκριση για Μεντβέντεφ (vid)

Μία εύκολη πρεμιέρα στο Dubai Open είχε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, καθώς επικράτησε άνετα με 6-4, 6-2 του Ματέο Αρνάλντι, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον 2ο Γύρο. Αυτή ήταν η 10η διαδοχική νίκη του Ρώσου στο Τουρ, αφού προέρχεται από τις κατακτήσεις των Rotterdam Open και Doha Open.

Το πρώτο σετ ήταν και το πιο απαιτητικό για το Νο7 στον κόσμο Μεντβέντεφ, απέναντι στον Νο111 Ιταλό. Ένα μπρέικ ήταν αρκετό όμως στο 5ο γκέιμ για να κάνει τη διαφορά, με τον Ρώσο να κρατάει μέχρι τέλους το προβάδισμά του δίχως να απειληθεί το σερβίς του και να φτάνει στο 6-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μεντβέντεφ βρήκε το μπρέικ από νωρίς για να προηγηθεί με 2-1 και ακολούθησε ένα κερδισμένο σέρβις γκέιμ 18 πόντων(!) για να ανεβεί στο 3-1.

Δίχως, πάντως, να αντιμετωπίσει ούτε σε αυτό το σετ μπρέικ πόιντ, ο Ρώσος συνέχισε να κατευθύνει τις εξελίξεις, βρήκε ακόμη ένα μπρέικ στο 7ο γκέιμ και με ένα τελευταίο κράτημα του σερβίς έφτασε στο 6-2 και το κλείσιμο του ματς έπειτα από 1 ώρα και 31 λεπτά αγώνα.

Στην επόμενη φάση ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ο οποίος προκρίθηκε… μέσω της εγκατάλειψης του Αλεξάνταρ Λαζάροφ στο μεταξύ τους ματς, αν και είχε ήδη προβάδισμα με 6-1, 1-0 τη στιγμή που ο Βούλγαρος σταμάτησε τον αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις