fbpx

Μαρτίνοφ-Λάκη 1-2: Με ανατροπή στον 2ο προκριματικό γύρο της Γαλλίας

Μαρτίνοφ-Λάκη 1-2: Με ανατροπή στον 2ο προκριματικό γύρο της Γαλλίας

Την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε η Μιχαέλα Λάκη, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία, και το κυρίως ταμπλό ξεκινά αύριο (27/02-05/03).

Η 17χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επικράτησε της Γαλλίδας Ντιάνα Μαρτίνοφ με 1-2 στα σετ (6-4, 2-6, 7-10), μετά από μία ώρα και 58 λεπτά αγώνα, και απέχει ένα ακόμα βήμα για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Μαρτίνοφ ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο κορτ, τρέχοντας ένα σερί 4/4 κερδισμένων games, έχοντας ήδη στο ενδιάμεσο 2 break (4-0). Η Λάκη κατάφερε να μειώσει αισθητά την απόσταση, σβήνοντας το ένα από τα δύο break (4-3), όμως στο 10ο και τελευταίο game η Γαλλίδα με ένα μεγάλο hold έκαμψε την αντίσταση της αντιπάλου της και πήρε προβάδισμα στα σετ (6-4).

Στο 2ο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας άμεσα break, όμως η Ντιάνα ισοφάρισε, πραγματοποιώντας το 3ο break της στην αναμέτρηση (2-2). Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, η Λάκη δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της, και με προσωπικό της σερί 4/4 κερδισμένα games, ισοφάρισε στα σετ, και έστειλε το ματς στο super tie-break (6-2).

Εκεί, η Μιχαέλα βρήκε πιο εύστοχα και ψύχραιμα χτυπήματα και επικράτησε με επιμέρους σκορ 10-7, για να παίξει στον 2ο (και τελευταίο) προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κόντρα είτε στην Ντανιέλα Σέγκουελ (Χιλή), είτε στην Εβίτα Ραμίρεζ (Γαλλία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις