fbpx

Rio Open: Αλκαράθ και Νόρι… ολοταχώς για νέο τελικό!

Rio Open: Αλκαράθ και Νόρι… ολοταχώς για νέο τελικό!

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Κάμερον Νόρι απέχουν ένα βήμα από μία δεύτερη διαδοχική μεταξύ τους σύγκρουση σε τελικό τουρνουά, μέσα σε οκτώ ημέρες. Ο Ισπανός με τον Βρετανός αναμετρήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στον τελικό του Buenos Aires Open και τώρα έχουν ήδη εξασφαλισμένη παρουσία στα ημιτελικά του Rio Open, απέχοντας δηλαδή μόλις μία νίκη από το ματς τίτλου.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ο Νόρι θα αντιμετωπίσει τον Μπερνάμπε Θαπάτα Μιράγες. Και εδώ πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση, καθώς ο Ισπανός ήταν επίσης ημιφιναλίστ στο Μπουένος Άιρες, αλλά αντιμετωπίζοντας τότε τον Αλκαράθ. Για τον Ισπανό αυτοί οι δύο ημιτελικοί είναι οι πρώτοι της καριέρας του σε οποιοδήποτε τουρνουά ATP, γεγονός που πιστοποιεί τη δυναμική του αυτή την περίοδο.

Στον χρονικά δεύτερο ημιτελικό ο Αλκαράθ θα συγκρουστεί με τον Νίκολας Χάρι. Ο Χιλιανός μπήκε στο τουρνουά ως Νο139 στον κόσμο και ήδη έχει εξασφαλίσει ένα γιγαντιαίο άλμα 54 θέσεων που θα τον φέρει τη Δευτέρα στο Νο85. Εάν κάνει την έκπληξη απέναντι στον αήττητο φέτος Ισπανός (7 νίκες σε 7 ματς), τότε ο Χάρι θα προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό από το Bastad Open του 2019. Μάλιστα, σε εκείνο το τουρνουά είχε βρεθεί και τελευταία φορά σε ημιτελικά.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:
22:00 Μπερνάμπε Θαπάτα Μιράγες – Κάμερον Νόρι
FB Κάρλος Αλκαράθ – Νίκολας Χάρι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις