fbpx

Qatar Open: Όλα έτοιμα για την “τιτανομαχία” Μεντβέντεφ-Μάρεϊ! (vid)

Qatar Open: Όλα έτοιμα για την “τιτανομαχία” Μεντβέντεφ-Μάρεϊ! (vid)

Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Άντι Μάρεϊ… ακονίζουν τα ξίφη τους, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου θα συγκρουστούν στον μεγάλο τελικό του Qatar Open. Πρόκειται αναμφίβολα για μία τεράστια μάχη, ειδικά από τη στιγμή που ο Βρετανός δείχνει να έχει βρει σημαντικό μέρος της παλιάς καλής αγωνιστικής του κατάστασης.

Για τον Μεντβέντεφ αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του σε τελικό τουρνουά εντός του 2023 και μάλιστα μόλις έξι ημέρες μετά την αμέσως προηγούμενη, όπου πήρε το τρόπαιο στο Rotterdam Open. Ο Ρώσος θα διεκδικήσει συνολικά τον 17ο τίτλο της καριέρας του, ενώ σημειώνεται πως σε σκληρή επιφάνεια ο συνολικός του απολογισμός σε τελικούς είναι 15-9, έχοντας δηλαδή ξεκάθαρα θετικό πρόσημο.

Από την άλλη, για τον Μάρεϊ αυτός ο αγώνας μπορεί να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη ιστορική βαρύτητα. Ο Βρετανός θα αγωνιστεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2022 και το Stuttgart Open, ενώ φιλοδοξεί να κάνει δικό του το πρώτο του τρόπαιο από το… 2019 και το European Open στην Αμβέρσα. Εάν τα καταφέρει, αυτός θα είναι ο 47ος τίτλος για την γιγαντιαία καριέρα του Σκωτσέζου.

Μεντβέντεφ και Μάρεϊ έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν (2019 Brisbane Open, 2022 Indian Wells), αμφότερες με νικητή τον Ρώσο με 2-0 σετ. Η προσεχής αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις