fbpx

Μεντβέντεφ: “Κατάφερα να βρω ρυθμό στο Ρότερνταμ”

Μεντβέντεφ: “Κατάφερα να βρω ρυθμό στο Ρότερνταμ”

Ένας Ντανιίλ Μεντβέντεφ μεταμορφωμένος προς το καλύτερο εμφανίζεται στα κορτ την τελευταία μιάμιση εβδομάδα. Ο Ρώσος κατέκτησε διαδοχικά τους τίτλους σε Rotterdam Open και Qatar Open, δείχνοντας να αφήνει πίσω του τις… προβληματικές ημέρες των τελευταίων μηνών. Ο Νο8 στον κόσμο τενίστας δεν δίστασε να σταθεί σε αυτό το ζήτημα μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Ντόχα, διευκρινίζοντας πως η αλλαγή προς το καλύτερο άρχισε να εντοπίζεται στο παιχνίδι των προημιτελικών στο Ρότερνταμ, κόντρα στον Αλιασίμ.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχε σφοδρό άνεμο σήμερα, οπότε αμφότεροι δυσκολευτήκαμε να βρούμε ρυθμό. Το σημερινή ήταν μία μεγάλη μάχη και για τους δυο μας. Σε κάποια σημεία παίξαμε άσχημα και ξαφνικά αρχίσαμε να παίζουμε φανταστικά. Είμαι χαρούμενος που στο φινάλε πήρα τη νίκη.

Θεωρώ πως κατάφερα να βρω ρυθμό στο Ρότερνταμ. Στα δύο πρώτα ματς που έδωσα εκεί, δυσκολεύτηκα. Δεν ένιωθα καλά πριν το τουρνουά και άρχισα στα προημιτελικά, απέναντι στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ να βρίσκω τον ρυθμό μου. Άρχισα να παίζω καλά, να σερβίρω καλύτερα, να κινούμαι καλύτερα.

Σήμερα ο Άντι Μάρεϊ δυσκολεύτηκε να βάλει τις μπάλες μέσα σε πολλές περιπτώσεις. Το ερώτημα όμως είναι εάν θα μπορέσω να συνεχίσω έτσι. Σαφώς θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο μακριά γίνεται”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις