fbpx

Φιναλίστ στα διπλά του Μόναστιρ η Ελένη Χριστοφή

Φιναλίστ στα διπλά του Μόναστιρ η Ελένη Χριστοφή

Φιναλίστ τερμάτισε στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων η Ελένη Χριστοφή, με συμπαίκτριά της την Πάρις Κόρλεϊ, το οποίο διεξήχθη στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνοαμερικανικό δίδυμο ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τις Λεόνι Κουνγκ (Ελβετία) και Νάχο Σάτο (Ιαπωνία) με 2-0 σετ (6-2, 6-1), μετά από μία ώρα και 10 λεπτά, και έφτασε στη 2η θέση, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο 1ο σετ, μέχρι το 4ο game οι δύο πλευρές είχαν μοιράσει στο ακέραιο τις ισορροπίες του αγώνα, έχοντας μάλιστα από ένα game για την ώρα (2-2), όμως από το αμέσως επόμενο και μετά, Κουνγκ και Σάτο πάτησαν το γκάζι, και με σερί 4/4 κερδισμένα games κατέκτησαν την πρώτη στροφή του αγώνα, βάζοντας τις βάσεις για τον τίτλο (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, Ελένη και Πάρις δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ασταμάτητο ρυθμό των αντιπάλων τους, και βρέθηκαν πίσω με 5 games, κάνοντας αδύνατο να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της κατάκτησης του τροπαίου (5-0).

Μείωσαν προσωρινά, σβήνοντας το ένα από τα δύο νέα break των Κουνγκ και Σάτο, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες το 7ο game, και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο Μόναστιρ (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις