fbpx

Χριστοφή-Μιλοβάνοβιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” του Μόναστιρ

Χριστοφή-Μιλοβάνοβιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” του Μόναστιρ

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας το χρονικό διάστημα 20-26/02.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Ελένα Μιλοβάνοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-2), μετά από μία ώρα και 7 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τελική 4αδα της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Χριστοφή ξεκίνησε εντυπωσιακά στο κορτ με 3 σερί κερδισμένα games, έχοντας ήδη δύο break στο ενδιάμεσο (3-0). Στα επόμενα τέσσερα games η διαφορά παρέμεινε ίδια, μετά από 4(!) break εκατέρωθεν (5-2), με την Ελένη να κλείνει την πρώτη στροφή του αγώνα με love game (40-0).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, και πάλι η No. 745 του κόσμου άρχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι τις αγωνιστικές της προσπάθειες, έχοντας νέο σερί με 5 κερδισμένα games, φτάνοντας συνολικά στα 7(!) break στην αναμέτρηση (5-0).

Η Μιλοβάνοβιτς απάντησε με το 3ο προσωπικό της break, αλλά και με σωστή υπεράσπιση του σερβίς της (5-2), αλλά στο 8ο game η Χριστοφή την κράτησε στον πόντο, για να πάρει την straight νίκη και να προκριθεί στους “8”.

Εκεί, η Ελένη θα συναντήσει στο κορτ μία ακόμα τενίστρια από τη Σερβία, την 26χρονη Ντεγιάνα Ραντάνοβιτς, που βρίσκεται στο No. 897 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις