fbpx

Κύργιος: «Παρόμοιοι Φέντερερ και Τζόρνταν, στατιστικά καλύτερος ο Τζόκοβιτς»

Κύργιος: «Παρόμοιοι Φέντερερ και Τζόρνταν, στατιστικά καλύτερος ο Τζόκοβιτς»

Ο Νικ Κύργιος χαρακτήρισε αρκετά ισάξιους τους θρυλικούς Ρότζερ Φέντερερ και Μάικλ Τζόρνταν αν και – όπως είπε – στατιστικά καλύτερος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

 Ο Αυστραλός έκανε σαφές ότι δεν πιστεύει πως υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα πρώην αθλητών που να μπορούν να ανταγωνιστούν τους αστέρες της σύγχρονης εποχής. Σε ερώτηση για αν παίκτες περασμένων εποχών όπως Τζον ΜάκΕνρο και Πιτ Σάμπρας θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τους Big Three, ο Κύργιος ήταν απόλυτος. «Με κανένα τρόπο επειδή πιστεύω ότι ο Τζόρνταν θα μπορούσε ακόμα να παίζει στο ΝΒΑ σε αυτή την εποχή ενώ οι άλλοι θα είχαν σβήσει σε αυτή την εποχή».

 Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα ακόμα αγαπημένη του θέμα, τα toilet breaks. «Αυτό το πράγμα είναι ανόητο, οι κανονισμοί είναι πολύ χαζοί. Πάντα διαφωνώ με τους διαιτητές, έχω δεχθεί πρόστιμο, είμαι ο κορυφαίος σε αυτό. Οι προσωπικότητες στο τένις είναι αρκετά συγκρατημένες. Δεν νιώθω ότι κάνω κάτι τρελό, αν το συγκρίνουμε με άλλα αθλήματα, απλά είσαι ο εαυτός σου. Στο τένις όμως, δεν μπορώ να ρισκάρω τόσο πολύ επειδή θα με αποβάλουν και πρέπει να αγωνιστώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις