fbpx

Ο λόγος που νιώθει «ένοχος» ο Κάρλος Αλκαράθ

Ο λόγος που νιώθει «ένοχος» ο Κάρλος Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ παραδέχθηκε μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αργεντινή ότι ένιωσε ένοχος που δεν έκανε τα σωστά πράγματα κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του.

 Ο 19χρονος Ισπανός, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε στον τελικό του Μπουένος Άιρες τον Βρετανό Κάμερον Νόρι φτάνοντας στον έβδομο τίτλο της καριέρας του. Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά στο οποίο πήρε μέρος μετά τον τραυματισμό στους κοιλιακούς στο Μάστερς του Παρισιού στις αρχές Νοεμβρίου και ενώ αναμενόταν να είναι έτοιμος για το Αυστραλιανό Όπεν, απουσίασε εξαιτίας άλλου τραυματισμού.

 «Είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Όπως είπα και πριν, πάλευα για τέσσερις μήνες», είπε λίγο μετά την επιτυχία του. «Δεν έκανα τα σωστά πράγματα εκτός κορτ και νιώθω κάπως ένοχος μετά τον τραυματισμό, δεν ήταν εύκολο. Το να έρχομαι εδώ στο πρώτο μου τουρνουά μετά από τέσσερις μήνες και να παίρνω τον πρώτο μου τίτλο μετά το US Open είναι μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για εμένα».

 Ο Αλκαράθ παραχώρησε μόλις ένα σετ σε 4 ματς στη διοργάνωση και πλέον μετρά 30 νίκες σε 34 ματς στη χωμάτινη επιφάνεια από την αρχή του 2022.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις