fbpx

Προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του Μόναστιρ Σακελλαρίδης και Ξύλας

Προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του Μόναστιρ Σακελλαρίδης και Ξύλας

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήραν οι Στέφανος Σακελλαρίδης και Ιωάννης Ξύλας, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας, το χρονικό διάστημα 20-26/02.

Αμφότεροι έκαναν το 3/3 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης, και θα παίξουν στο βασικό ταμπλό της διοργάνωσης, η οποία ξεκινά από αύριο Τρίτη 21/02.

Σήμερα Δευτέρα 20/02, ο Στέφανος Σακελλαρίδης επικράτησε αρχικά του Γουέι Ντε λιν με 6-3, 6-3, μετά από μία ώρα και 15 λεπτά αγώνα, και μετέπειτα του Βρετανού Φρέντι Μπλάιντες με 6-3, 6-2, για να προκριθεί στους “32”.

Αντίστοιχα, ο Ιωάννης Ξύλας νίκησε αρχικά τον Ιάπωνα Κεϊσούκε Σαϊτόχ με 6-3, 6-3, σε μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιβλήθηκε του Ουλαντζισλάου Ζουκ με 6-1, 6-3, για να περάσει στον γύρο των καλύτερων 32.

Από τον προκριματικό γύρο δεν κατάφερε να προκριθεί ο μικρότερος αδερφός του Στέφανου, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, που ηττήθηκε από τον Κινέζο Ζιέ Κούι με 6-1, 6-1, σε 57 αγωνιστικά λεπτά, και έμεινε εκτός από το κυρίως ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις