fbpx

Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Άγιου Δομίνικου η Ελένη Κορδολαίμη

Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Άγιου Δομίνικου η Ελένη Κορδολαίμη

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Κορδολαίμη, το οποίο διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο, το χρονικό διάστημα 20-26/02.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Αμάντα Καρολίνα Νάβα Ελκίν με ανατροπή στα σετ (3-6, 6-3, 10-3), μετά από μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα, και θα παίξει στο βασικό ταμπλό, όπου σίγουρα ο πήχης δυσκολίας θα ναι ανεβασμένος.

Στο 1ο σετ, αν και μέχρι το 6ο game οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο, η Μεξικανή τενίστρια πάτησε γκάζι από εκείνο το σημείο και μετά, και με 3/3 κερδισμένα games έφτασε στην επικράτηση της πρώτης στροφής του αγώνα (6-3).

Στο 2ο σετ, η Ελκίν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στο κορτ (2-0), όμως η Κορδολαίμη απάντησε, ισοφάρισε δύο φορές (2-2, 3-3), και πραγματοποίησε δικό της σερί προς στο τέλος, για να στείλει την αναμέτρηση στο super tie-break (6-3).

Εκεί, μετά από 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, η Ελένη στάθηκε πιο ψύχραιμη, βρήκε περισσότερα εύστοχα χτυπήματα, και νίκησε με επιμέρους σκορ 10-3, για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να περάσει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις