fbpx

Buenos Aires Open: Επιστροφή με… κούπα για τον Αλκαράθ! (vid)

Buenos Aires Open: Επιστροφή με… κούπα για τον Αλκαράθ! (vid)

Η επιστροφή του Κάρλος Αλκαράθ στα κορτ έπειτα από τρεις μήνες συνδυάστηκε με το… μάξιμουμ δυνατό κέρδος, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου στο Buenos Aires Open. Ο Νο2 στον κόσμο Ισπανός επιβλήθηκε στον τελικό με 6-3, 7-5 του Κάμερον Νόρι, φτάνοντας έτσι τους επτά τίτλους καριέρας και παράλληλα στον πρώτο του μετά το US Open του 2022. Στον αντίποδα, ο Βρετανός παρέμεινε στους τέσσερις τίτλους καριέρας, έχοντας πια και εννέα χαμένους τελικούς.

Στο πρώτο μέρος, το καλό σερβίς του Αλκαράθ αρκούσε για να μην κινδυνεύσει σε κανένα σημείο. Αντιθέτως, ο Νόρι μετά το 3-2 υπέρ του… κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο μπρέικ στη σειρά και το σετ να πάει στον Ισπανό με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Αλκαράθ ξεκίνησε με μπρέικ για να προηγηθεί με 3-0, ανέβασε το σκορ στο 5-2, αλλά είδε τον Βρετανό να βρίσκει το πολύτιμο μπρέικ για να ανακάμψει στο 5-5. Ωστόσο, η αντεπίθεση… ξεθύμανε εκεί και με δύο γκέιμ στη σειρά ο 19χρονος από τη Μούρθια έφτασε στο 7-5 και έδωσε τέλος στον τελικό έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά.

Σημειώνεται πως αυτός είναι συνολικά ο πέμπτος τίτλος του Αλκαράθ σε χωμάτινο τερέν και ταυτόχρονα ο δεύτερος της καριέρας του στη Λατινική Αμερική, έπειτα από το Rio Open του 2022.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις