fbpx

Σακελλαρίδη-Πιέρι 0-2: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο των προκριματικών της Γαλλίας

Σακελλαρίδη-Πιέρι 0-2: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο των προκριματικών της Γαλλίας

Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο των προκριματικών του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Μακόν της Γαλλίας, η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τζέσικα Πιέρι (6-4, 6-1), μετά από μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα, και δεν κατάφερε να διεκδικήσει περαιτέρω την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Σαπφώ είχε καλό ξεκίνημα, διατηρώντας ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι και το 7ο game (4-3), όμως η Ιταλίδα αντίπαλός της, αφού πρώτα έσβησε το break, έκανε ένα δεύτερο στο 9ο game, και εν συνεχεία κράτησε την Ελληνίδα στους δύο πόντους, ολοκληρώνοντας την επιστροφή της στο ματς με επιτυχία (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, η Πιέρι μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ξεκινώντας με 4/4 κερδισμένα games, έχοντας στο ενδιάμεσο και δύο νέα break (4-0).

Η Σακελλαρίδη βρήκε προσωρινή λύση από το σερβίς της (4-1), όμως η Ιταλίδα, με άψογη υπεράσπιση του δικού της, αλλά και το 5ο συνολικά break της στην αναμέτρηση, πήρε την καθαρή νίκη, και πέρασε στον 2ο γύρο των προκριματικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις