fbpx

WTA Doha: Δεύτερος σερί τίτλος για την Σφιόντεκ (vid)

WTA Doha: Δεύτερος σερί τίτλος για την Σφιόντεκ (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ έδειξε ξανά την κυριαρχία της νικώντας στα 2 σετ την Τζέσικα Πεγκούλα και πήρε για 2η χρονιά στην σειρά τον τίτλο στη Ντόχα. Η Πολωνή, νούμερο 1 του ταμπλό, αντιμετώπισε τη νούμερο 2 Αμερικανίδα και έδειξε την ανωτερότητά της καθώς παραχώρησε μόλις 3 γκέιμ σε όλο το ματς για να φτάσει στη νίκη με 6-3, 6-0.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σφιόντεκ πήρε το 73% των πόντων στις επιστροφές από το δεύτερο σερβίς της αντιπάλου της, φτάνοντας στον πρώτο της τίτλο στην σεζόν και τον 12ο στην ήδη εντυπωσιακή καριέρα της. Η 21χρονη Πολωνή, που παραχώρησε μόλις 5 γκέιμ όλη την εβδομάδα δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη που κατάφερα να βρω περισσότερη ισορροπία, συγκριτικά με την αίσθηση που είχα στην αρχή της σεζόν».

 «Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα μου δώσει πολλή αυτοπεποίθηση ωστόσο θέλω να κάνω το κάθε βήμα ξεχωριστά. Είμαι χαρούμενη  που πήρα αυτή τη νίκη. Σε κάθε ματς ήμουν πολύ συγκεντρωμένη  και αυτό είναι που με χαροποιεί περισσότερο επειδή στην αρχή της σεζόν αισθανόμουν ότι μερικές φορές το μυαλό μου ήταν αλλού κάποιες φορές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις