fbpx

Rotterdam Open: Πρόκριση… στο ρελαντί για Μεντβέντεφ (vid)

Rotterdam Open: Πρόκριση… στο ρελαντί για Μεντβέντεφ (vid)

Την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Rotterdam Open κατέκτησε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Νο11 στον κόσμο Ρώσος επιβλήθηκε απρόσμενα εύκολα με 6-1, 6-2 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, φτάνοντας έτσι στον πρώτο του τελικό τουρνουά από τον περασμένο Οκτώβριο και το Vienna Open.

Αν και ο Νο28 στον κόσμο Βούλγαρος εμφανίστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έμεινε πολύ μακριά από αυτή την αγωνιστική εικόνα κόντρα στον Μεντβέντεφ. Με μόλις 6/18 πόντους σε πρώτο σερβίς, ο Ντιμιτρόφ δέχθηκε τρία μπρέικ (έναντι εντός) στο πρώτο σετ, για να γίνει το 6-1.

Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που ο 31 ετών Βούλγαρος πίεσε αρκετά το σερβίς του Ρώσου και δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ, αξιοποίησε μονάχα τη μία. Αντιθέτως, ο Μεντβέντεφ είχε ξανά τρία μπρέικ και έτσι έδωσε τέλος στο ματς έπειτα από 1 ώρα και 21 λεπτά αγώνα.

Στον μεγάλο τελικό ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα συγκρουστεί με έναν εκ των Γιανίκ Σίνερ και Ταλόν Χρίκσπουρ. Εκεί, ο Ρώσος θα διεκδικήσει τον 16ο τίτλο της καριέρας του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις