fbpx

Rotterdam Open: Οι μεγάλες μάχες που έρχονται στα ημιτελικά

Rotterdam Open: Οι μεγάλες μάχες που έρχονται στα ημιτελικά

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η σύνθεση των ημιτελικών του Rotterdam Open. Έπειτα από πέντε ημέρες γεμάτες δράση, με πολλά από τα φαβορί να εξουδετερώνονται και αρκετά από τα αουτσάιντερ να βρίσκουν το δικό τους… παράθυρο ευκαιρίες, απομένουν πια τέσσερις τελικοί διεκδικητές του τροπαίου.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα συγκρουστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Βούλγαρος, στα 31 του δείχνει θαυμάσιο αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ μετράει ήδη δύο προκρίσεις κόντρα σε εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους και σε αγώνες με πολύ οριακή έκβαση (7-6, 7-6 τον Χούρκατς, 6-3, 3-6, 7-6 τον Ντε Μινόρ). Από την άλλη, ο Ρώσος, παρά το… μη πειστικό φετινό του ξεκίνημα, μοιάζει πιο άνετος στο κορτ αυτές τις ημέρες και φυσικά θέλει βαθμούς για να επιστρέψεις στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Γιανίκ Σίνερ θα αναμετρηθεί με τον Ταλόν Χρίκσπουρ. Ο Ιταλός πήρε μία νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο Γύρο, ενώ και κόντρα στον Σταν Βαβρίνα στα προημιτελικά έδειξε μεγάλη… δεινότητα και αποτελεσματικότητα. Στον αντίποδα, ο Ολλανδός αποτελεί την πιο μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Μέχρι την πρωτοχρονιά δεν είχε βρεθεί ποτέ του σε προημιτελικά τουρνουά της ATP και σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, μετράει έναν τίτλο και τώρα έναν δεύτερο ημιτελικό. Με απλά λόγια, ο 26χρονος Χρίκσπουρ διανύει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:
16:00 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Ντανιίλ Μεντβέντεφ
20:30 Γιανίκ Σίνερ – Ταλόν Χρίκσπουρ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις