fbpx

Rotterdam Open: Έκαμψε τον μαχητικό Χρίκσπουρ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (vid)

Rotterdam Open: Έκαμψε τον μαχητικό Χρίκσπουρ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (vid)

Μία θέση στον μεγάλο τελικό του Rotterdam Open εξασφάλισε ο Γιανίκ Σίνερ. Ο Νο14 στον κόσμο Ιταλός, αν και χρειάστηκε να… ιδρώσει αρκετά, επικράτησε με 7-5, 7-6(5) του Ταλόν Χρίκσπουρ, φτάνοντας έτσι στον δεύτερο φετινό του τελικό, έπειτα από εκείνον του Montpellier Open.

Στο πρώτο μέρος, αμφότεροι είχαν αρκετά αξιοπρεπή ποσοστά στο σερβίς, με τον Νο61 στον κόσμο Ολλανδό να έχει μονάχα φθορά στο δεύτερο σερβίς (48%). Αυτό άνοιξε το “παράθυρο” στον Ιταλό για το μοναδικό μπρέικ πόιντ του σετ στο 12ο γκέιμ, το οποίο μετουσιώθηκε στο 7-5.

Στο δεύτερο μέρος δεν προέκυψε ούτε ένα μπρέικ πόιντ, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός με τον Ιταλό να πάνε στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο 21 ετών Σίνερ βρήκε δύο φορές το παραπάνω μίνι μπρέικ για να προηγηθεί αρχικά με 5-3 και εν συνεχεία με 6-4, για να κλείσει τελικά το σετ και το ματς στο 7-5, έπειτα από 1 ώρα και 56 λεπτά μάχης.

Στον μεγάλο τελικό ο Γιανίκ Σίνερ θα αναμετρηθεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα εύκολα με 6-1, 6-2 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Αυτός θα είναι ο 9ος τελικός καριέρας για τον Ιταλό, αναζητώντας παράλληλα τον 8ο τίτλο του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις