fbpx

Dubai Tennis Championship: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Dubai Tennis Championship: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Στο No. 6 του ταμπλό του Dubai Tennis Championship τοποθετείται η Μαρία Σάκκαρη, που θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της προσπάθειες από τον 2ο γύρο, μιας και έχει bye πρόκριση στον 1ο γύρο, στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι, το χρονικό διάστημα 19-25/02.

Η 27χρονη Ελληνίδα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα απέναντι σε μία εκ των Κατερίνα Πλίσκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα, γεγονός που δηλώνει το αρκετά δύσκολο ξεκίνημά της στο πρώτο 1000αρι τουρνουά για το 2023.

Εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μετά πιθανότατα την No. 10 του ταμπλό στο Ντουμπάι, τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, ενώ τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ σε ενδεχόμενη πρόκριση στους “8”, καθώς διασταυρώνεται (λογικά) με την No. 1 του κόσμου, την Ίγκα Σφιόντεκ.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η Μαρία θα κληθεί (πάλι πιθανότατα) μία εκ των Κόκο Γκοφ και Καρολίν Γκαρσία, ενώ μία θέση στον τελικό θα διεκδικήσουν Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζέσικα Πεγκούλα, που είναι τοποθετημένες στο άλλο μισό του ταμπλό.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:
Σάκκαρη
Σφιόντεκ
Γκαρσία-Γκοφ
Μπέντσιτς-Πεγκούλα
Κασατκίνα-Σαμπαλένκα

Το ταμπλό του Dubai Tennis Championship

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις