fbpx

Abu Dhabi Padel Master: Τα ταμπλό του πρώτου τουρνουά της σεζόν

Abu Dhabi Padel Master: Τα ταμπλό του πρώτου τουρνουά της σεζόν

Σε θέση εκκίνησης βρίσκεται όλος ο κόσμος του πάντελ, ενόψει της νέας σεζόν στο World Padel Tour. Την ερχόμενη εβδομάδα διεξάγεται το Abu Dhabi Padel Master στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων του κόσμου έχει ήδη εξασφαλίσει θέση συμμετοχής. Αν και, φυσικά, εκκρεμεί η διεξαγωγή των μαχών στα προκριματικά, οι διοργανωτές φρόντισαν να διαμορφώσουν ήδη το κυρίως ταμπλό, δίνοντας μία εικόνα του τι μας περιμένει.

Στους άνδρες, οι αλλαγές είναι σαρωτικές. Από τις δέκα πρώτες ομάδες της κατάταξης, οι πέντε είναι ολοκαίνουργιες, καθώς συντέθηκαν μετά το φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Αυτό που δεν είναι καινούργιο βέβαια είναι το Νο1 στον κόσμο δίδυμο, που αποτελείται από τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν, οι οποίοι συνεχίζουν και φέτος μαζί.

Το ταμπλό των ανδρών:

Στις γυναίκες, επίσης το… λίφτινγκ είναι μεγάλο, μιας και τέσσερα από τα δέκα κορυφαία δίδυμα της κατάταξης αποτελούν νέες συνθέσεις ομάδων. Ωστόσο και εδώ οι δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν περισσότερο από κάθε άλλη το 2022, εκείνη των Σαλαζάρ και Τριάι και εκείνη των Σάντσεθ και Χοσεμαρία, παραμένουν απαράλλαχτες, έτοιμες για άλλη μία χρονικά επικών μεταξύ τους συγκρούσεων.

Το ταμπλό των γυναικών:

Υπενθυμίζεται πως το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 21-26 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις