fbpx

Rotterdam Open: Προημιτελικοί με… ποικιλία!

Rotterdam Open: Προημιτελικοί με… ποικιλία!

Ως η επιτομή της αγωνιστικής ποικιλίας μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Rotterdam Open. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στις τέσσερις μάχες των προημιτελικών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τέσσερα εντελώς διαφορετικού τύπου ζευγάρια.

Στην πρώτη μάχη, η… ποιότητα του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος εμφανίζεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αναζητώντας όμως την μίνι υπέρβαση, θα συγκρουστεί με την… δαιμόνια ταχύτητα του Άλεξ Ντε Μινόρ. Στο δεύτερο ματς ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα κληθεί στην αγαπημένη του επιφάνεια να υπερβεί το εμπόδιο του περσινού πρωταθλητή Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, σε ένα ματς που οι εντυπωσιακές επιστροφές του Ρώσου θα συγκρουστούν με το αξιόπιστο μεγάλο σερβίς του Καναδού.

Στον τρίτο αγώνα ο Γιανίκ Σίνερ, προερχόμενος από μία μεγάλη νίκη -ουσίας και ψυχολογίας- επί του Στέφανου Τσιτσιπά, θα κληθεί να αποφύγει τον “σκόπελο” του Σταν Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να καλείται να διαχειριστεί τις περιορισμένες δυνάμεις του και να τις αξιοποιήσει σε ένα γρήγορο τερέν. Τέλος, οι δύο μεγάλες εκπλήξεις του τουρνουά, μα παράλληλα και αγαπημένοι του κοινού, οι Ολλανδοί Χάις Μπράουερ και Ταλόν Χρίκσπουρ, θα μονομαχήσουν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά, έπαθλο εξαιρετικά… δυσεύρετο στην καριέρα και των δύο, πόσο μάλλον εντός “έδρας”.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:
14:00 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Άλεξ Ντε Μινόρ
FB Ντανιίλ Μεντβέντεφ – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ
20:30 Γιανίκ Σίνερ – Σταν Βαβρίνκα
FB Χάις Μπράουερ – Ταλόν Χρίκσπουρ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις