fbpx

Qatar Open, Σάκκαρη: «Είμαι χαρούμενη γιατί ήμουν γενναία στο tie-break του 3ου σετ»

Qatar Open, Σάκκαρη: «Είμαι χαρούμενη γιατί ήμουν γενναία στο tie-break του 3ου σετ»

Τη νίκη με 6-2, 6-7(5), 7-6(5) πήρε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, στο πλαίσιο του τελευταίου χρονικά προημιτελικού του Qatar Open της Ντόχα, και έκλεισε θέση για τον σημερινό ημιτελικό με την Τζέσικα Πεγκούλα, με στόχο μία θέση στον τελικό.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε στις λεπτομέρειες του tie-break του 2ου σετ την καθαρή νίκη, ενώ “κινδύνεψε” στο 3ο και τελευταίο σετ, καθώς και εκεί το ματς οδηγήθηκε στο tie-break. Εκεί, η No. 7 του κόσμου έμεινε πιο ψύχραιμη και εύστοχη, και κατάφερε να περάσει στους “4” του Κατάρ.

Στις on court δηλώσεις της μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στο “κλειδί” της νίκης της, σε ποια σημεία μένει ευχαριστημένη με την επίδοσή της, ενώ μίλησε τόσο για την επόμενη αντίπαλό της, αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους της εξέδρας.

«Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ σήμερα. Οι συνθήκες ήταν και για τις δυο μας δύσκολες, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά και οι δυο μας στα σερβίς μας, στο 2ο και στο 3ο σετ, δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες για break και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο γυναικείο τένις.

Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βρω τρόπους να απειλήσω το σερβίς της, αλλά το tie-break του 3ου σετ ήταν κάτι ξεχωριστό και είμαι χαρούμενη γιατί ήμουν γενναία. Στο tie-break του 2ου σετ δεν ήμουν αρκετά (γενναία). Είμαι πολύ χαρούμενη».

Σχετικά με την επόμενη αντίπαλό της, Τζέσικα Πεγκούλα, είπε: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Τζέσικα , στο WTA Finals, στη Γουαδαλαχάρα, εδώ πέρσι… Παίζει φανταστικά τις δυο τελευταίες σεζόν, είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλη, επιστρέφει πολλές μπάλες. Θα φάω, θα ξεκουραστώ και θα επιστρέψω αύριο για να προσπαθήσω για το καλύτερο».

Σχετικά με τους Έλληνες που βρέθηκαν στις κερκίδες, είπε: «Ήταν εκπληκτικό να ακούω τη μητρική μου γλώσσα από την κερκίδα. Φυσικά υπήρχε κόσμος και από τις δυο χώρες, Γάλλοι και Έλληνες, αλλά είναι θαυμάσιο γιατί γνωρίζω πως πολύς κόσμος ζει εδώ. Ελπίζω να μπορέσουν να επιστρέψουν και αύριο γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη στήριξή τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις