fbpx

Rotterdam Open: “Ίδρωσε” αλλά προκρίθηκε ο Ντε Μινόρ (vid)

Rotterdam Open: “Ίδρωσε” αλλά προκρίθηκε ο Ντε Μινόρ (vid)

Αρκετό κόπο χρειάστηκε να καταβάλει ο Άλεξ Ντε Μινόρ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Rotterdam Open. Ο Νο25 στον κόσμο Αυστραλός επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-3 του Μαξίμ Κρεσί, φτάνοντας έτσι για πρώτη φορά εντός του 2023 στην τελική οκτάδα ενός τουρνουά.

Στο πρώτο μέρος, ο Νο40 στον κόσμο Αμερικανός δέχθηκε το μπρέικ στο 7ο γκέιμ, απαντώντας όμως στο αμέσως επόμενο για το 4-4. Εν τέλει, ο Ντε Μινόι βρήκε και δεύτερο μπρέικ στο 11ο γκέιμ για να ανεβεί στο 6-5 και με ένα κράτημα του σερβίς να κλείσει το σετ.

Στο εναρκτήριο γκέιμ του δεύτερου σετ ο Αυστραλός έχασε δύο μπρέικ πόιντ και τελικά είδε τον Κρεσί να κάνει το σπάσιμο του σερβίς για να προηγηθεί με 3-1. Έκτοτε, ο Αμερικανός διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στο 6-3 και την ισοφάριση.

Στο τρίτο μέρος όμως προέκυψε ακριβώς η αντίστροφη εξέλιξη. Ο Αυστραλός βρήκε το μοναδικό μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1 και πήγε… μέχρι τέλους με αυτό, κλείνοντας το σετ στο 6-3 και το ματς έπειτα από 2 ώρες και 2 λεπτά μάχης.

Στην επόμενη φάση ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος είχε νικήσει την Τετάρτη με 7-6(4), 7-5(5) τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις