fbpx

Παραδέχεται τις σκέψεις περί επιστροφής η Σερίνα Γουίλιαμς

Παραδέχεται τις σκέψεις περί επιστροφής η Σερίνα Γουίλιαμς

Η Σερίνα Γουίλιαμς δηλώνει ότι η επιστροφή στο τένις ακόμα υπάρχει στο μυαλό της αν και πρόσθεσε ότι είναι περισσότερο ήρεμη συγκριτικά με την πρώτη φορά που αποφάσισε να αποσυρθεί.

 Κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ, η Αμερικανίδα αποχώρησε μετά το περυσινό US Open, μετά από μία πορεία στα κορτ της Νέας Υόρκης μέχρι τον τρίτο γύρο και την ήττα από την Άιλα Τομλιάνοβιτς. «Σίγουρα νιώθω πιο γαλήνια τώρα», είπε στο Ε! «Έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι νιώθω διχασμένη διότι παραμένω ικανή να παίζω σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Πάντα βέβαια ήθελα να αποχωρήσω παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήθελα επίσης να το κάνω όταν είμαι υγιής ώστε να έχω μία ποιότητα ζωής».

 «Τελευταία δεν παίζω πολύ και μου λείπει, σκέφτομαι, πρέπει να πάω εκεί αλλά είναι σκληρό για εμένα να γίνει. Έπαιξα τις προάλλες και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να μην αγωνίζομαι επαγγελματικά, δεν υπάρχει δικαιολογία. Σιγά – σιγά ωστόσο βρίσκω το δρόμο μου, προφανώς έχω άλλες δουλειές που ασχολούμαι, υπάρχει η οικογένειά μου και το διασκεδάζω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις