fbpx

World Padel Tour: Το… ανανεωμένο καλεντάρι του 2023

World Padel Tour: Το… ανανεωμένο καλεντάρι του 2023

Αλλαγές ημερομηνιών σε αρκετά τουρνουά εμπεριείχε η νέα, ανανεωμένη μορφή του αγωνιστικού προγράμματος του 2023 για το World Padel Tour. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι ως προς την έναρξή του (20-26 Φεβρουαρίου, Abu Dhabi Master) ούτε ως προ την ολοκλήρωσή του (14-17 Δεκεμβρίου, Barcelona Master Final), ωστόσο ενδιάμεσα υπάρχουν τροποποιήσεις.

Σημαντικότερη όλων είναι η ματαίωση του Stockholm Open. Οι Σουηδοί επικαλούνται δυσκολίες διοικητικής μέριμνας, οπότε η διοργάνωση αφαιρέθηκε από το καλεντάρι του 2023, με την πρόθεση να επιστρέψει το 2024. Αντιθέτως, νέα παρουσία στο πρόγραμμα θα είναι το Albacete Open. Αν και το συγκεκριμένο τουρνουά προϋπήρχε στο καλεντάρι, ανήκε στην κατηγορία Challenger και τώρα κέρδισε την… προαγωγή του στην κλίμακα των Open και θα διεξαχθεί το διάστημα 6-11 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, το Madrid Master μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα (19-24 Σεπτεμβρίου) και τα Santander Open και Menorca Open… αντάλλαξαν ημερομηνίες, με το τουρνουά της Σανταντέρ να γίνεται στις 17-22 Οκτωβρίου και εκείνο της Μινόρκα να ακολουθεί μετά, στις 24-29 Οκτωβρίου.

Το νέο καλεντάρι του 2023:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις