fbpx

Στους “8” του Μόναστιρ οι Σακελλαρίδης και Αντωνόπουλος – Πρόκριση και για Χριστοφή

Στους “8” του Μόναστιρ οι Σακελλαρίδης και Αντωνόπουλος – Πρόκριση και για Χριστοφή

Την πρόκριση τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε σήμερα Τρίτη (14/02) ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας, το χρονικό διάστημα 13-19/02.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας αρχικά επικράτησε του Κινέζου Γι Ζου με 7-6(7), 6-2, σε μία ώρα και 50 λεπτά αγώνα, και πέρασε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες αργότερα, επικράτησε των Γάλλων Μαξίμ Νταμπούς και Νικολάς Τέμπακ με 4-6, 4-6, περνώντας και στους “8” των διπλών, με συμπαίκτη του τον Νοτιοαφρικάνο Κρις Βαν Βουκ, μετά από μία ώρα και 6 λεπτά παιχνιδιού.

Στους “8” του Μόναστιρ και ο Αντωνόπουλος

Στους “8” των διπλών της ίδιας διοργάνωσης βρίσκεται και ο Χρήστος Αντωνόπουλος, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό στα μονά.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, με συμπαίκτη του τον Ουρουγουανό Φράνκο Ρονκαντέλι, επικράτησαν των Νόα Λόπεζ (Ελβετία) και Τάγιο Γιαμανάκα (Ιαπωνία) με 6-4, 6-2, μετά από 59 λεπτά αγώνα, και συνεχίζουν με φόντο μία θέση στην 4αδα, όπου πολύ πιθανό να διασταυρωθούν με τη δυάδα του Σακελλαρίδη.

Πέρασε στους “16” του Μόναστιρ η Χριστοφή

Την πρόκριση στη φάση των “16” του 15αριου τουρνουά στο Μόναστιρ της Τυνησίας, στην κατηγορία των γυναικών στα μονά, πήρε και η Ελένη Χριστοφή.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με ανατροπή στα σετ της Ντάρια Σαλαμάνοβα (1-6, 6-4, 6-4), μετά από 2(!) ώρες και 28 λεπτά “μάχης”, και συνεχίζει στη διοργάνωση, με επόμενο στόχο την είσοδό της στην τελική 4αδα.

Η Χριστοφή, πλέον, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της νικήτριας του αγώνα Έλενα Γιασμίντι (Δανία)-Μαρί Βιλέτ (Γαλλία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις