fbpx

Rotterdam Open: Νέα… ολλανδική πρόκριση με Χρίκσπουρ

Rotterdam Open: Νέα… ολλανδική πρόκριση με Χρίκσπουρ

Ο Ταλόν Χρίκσπουρ πρόσθεσε το όνομά του στους τενίστες που εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τον 2ο Γύρο του Rotterdam Open. Ο Ολλανδός τα κατάφερε χάρη στη νίκη του με 7-6(7), 7-5 επί του Μίκαελ Ίμερ, όντας έτσι ο δεύτερος εκπρόσωπος της οικοδέσποινας χώρας που τα καταφέρνει, μετά τον Χάις Μπράουερ.

Στο πρώτο μέρος, ο Χρίκσπουρ βρήκε το μπρέικ στο 5ο γκέιμ για να προηγηθεί με 3-2, όμως ο Σουηδός απάντησε λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας σε 4-4 και στέλνοντας τη μάχη στο τάι μπρέικ. Εκεί, παρόλο που ο Ίμερ είχε σετ πόιντ στο 7-6 υπέρ του, δεν το αξιοποίησε με με 9-7 υπερίσχυσε ο Ολλανδός.

Στο δεύτερο μέρος ο Νο61 στον κόσμο Χρίκσπουρ βρήκε το μπρέικ για να προηγηθεί με 5-3, όμως ο Νο72 αντίπαλός του απάντησε άμεσα, φέρνοντας το σετ στο 5-5, έχοντας μάλιστα σβήσει και διπλό ματς πόιντ στο 10ο γκέιμ. Εν τέλει, ο Ολλανδός βρήκε το πολύτιμο επιπλέον μπρέικ στο 12ο γκέιμ και με 7-5 έδωσε τέλος στο ματς έπειτα από 1 ώρα και 55 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Ταλόν Χρίκσπουρ θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(4) επί του Σουν Γου Κουόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις