fbpx

Rotterdam Open: “Ίδρωσε” αλλά προκρίθηκε ο Ζβέρεφ (vid)

Rotterdam Open: “Ίδρωσε” αλλά προκρίθηκε ο Ζβέρεφ (vid)

Μία θέση στον 2ο Γύρο του Rotterdam Open εξασφάλισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έπειτα από τη νίκη του με 6-4, 7-6(4) επί του Σουν Γου Κουόν. Για τον Γερμανό αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή του νίκη σε επτά αγώνες, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία ανάκτησης δυνάμεων, μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω του τραυματισμού του στο περσινό Ρολάν Γκαρός.

Στο πρώτο σετ ο Ζβέρεφ, που βρίσκεται στο Νο17 του κόσμου, πήρε μόλις 6/20 πόντους σε δεύτερο σερβίς και αντιμετώπισε τρία μπρέικ πόιντ, σβήνοντάς τα όμως όλα. Από την πλευρά του, ένα μπρέικ στο εναρκτήριο γκέιμ του σετ τον κράτησε μπροστά ως το φινάλε του και το 6-4.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότεροι δεν απειλήθηκαν ποτέ στο σερβίς και έτσι πήγαν ως το ταί μπρέικ. Εκεί, υπήρξε μονάχα ένα μίνι μπρέικ που έθεσε μπροστά με 5-3 τον Γερμανό, ο οποίος λίγο αργότερα το μετέτρεψε σε 7-4, κλείνοντας το ματς έπειτα από 1 ώρα και 40 λεπτά μάχης.

Στην επόμενη φάση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ταλόν Χρίκσπουρ, ο οποίος επικράτησε με 7-6(7), 7-5 του Μίκαελ Ίμερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις