fbpx

Rotterdam Open: Εντυπωσιακός Μπαρέρ, έθεσε εκτός συνέχειας τον Γκοφάν! (vid)

Rotterdam Open: Εντυπωσιακός Μπαρέρ, έθεσε εκτός συνέχειας τον Γκοφάν! (vid)

Τις καλές του εμφανίσεις στο Τουρ συνεχίζει ο Γκρεγκουάρ Μπαρέρ. Ο Νο71 στον κόσμο Γάλλος, έπειτα από την πορεία του ως τα ημιτελικά του Montpellier Open την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά πήρε το εισιτήριο για τον 2ο Γύρο του Rotterdam Open στην Ολλανδία. Αυτή η επιτυχία ήρθε χάρη στη νίκη του με 6-0, 7-6(3) επί του Νταβίντ Γκοφάν, με τον Γάλλο να φτάνει έτσι τις έξι νίκες καριέρας κόντρα σε τενίστες του Top 50, με τις τρεις εξ αυτών να έρχονται μέσα στην τελευταία εβδομάδα!

Αγωνιστικά, αν και το πρώτο σετ ξεκίνησε με σχετικά ισορροπημένη εικόνα, ο Μπαρέρ βρήκε τρόπο να “δραπετεύσει” με μπρέικ από το 2ο γκέιμ και στη συνέχεια να… πατήσει γκάζι. Άλλα δύο μπρέικ απέναντι σε έναν Βέλγο που βρισκόταν σε μπλακ άουτ οδήγησαν στο 6-0.

Στο δεύτερο σετ ο Μπαρέρ ξεκίνησε με μπρέικ, όμως ο Νο41 στον κόσμο Γκοφάν απάντησε άμεσα για το 1-1. Ο Γάλλος είχε νέο μπρέικ για να προηγηθεί με 4-2, αλλά και πάλι η απάντηση ήταν άμεση για το 4-3. Εν τέλει, η μάχη κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο 28χρονος Μπαρέρ είχε το μίνι μπρέικ για να προγηθεί με 4-2, ενώ από το 4-3 και μετά πήρε τρεις σερί πόντους για να κλείσει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά μάχης.

Στην επόμενη φάση ο Γκρεγκουάρ Μπαρέρ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Λορέντσο Σόνεγκο και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, με τον Καναδό να είναι και ο κάτοχος του τίτλου από πέρσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις