fbpx

Αλκαράθ για Φέντερερ: «Είναι ο Μέσι του τένις»

Αλκαράθ για Φέντερερ: «Είναι ο Μέσι του τένις»

Με τα καλύτερα λόγια, για μία ακόμα φορά, μίλησε ο Κάρλος Αλκαράθ για τον Ρότζερ Φέντερερ, εκφράζοντας το θαυμασμό του, αλλά και το τι σήμαινε η αγωνιστική του παρουσία στο κορτ, για το παγκόσμιο τένις.

Παρά το γεγονός πως ο συμπατριώτης του, Ράφαελ Ναδάλ, είναι εν ενεργεία αθλητής, αλλά και εντός του Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 19χρονος Ισπανός θεωρεί πως ο “θρυλικός” Ελβετός ήταν ο καλύτερος στο άθλημα.

Παράλληλα, ο No. 2 του κόσμου μίλησε και για την πτώση του από την κορυφή της κατάταξης, αλλά και για την επερχόμενη συμμετοχή του στο Argentina Open.

«O Φέντερερ είναι ο Μέσι του τένις, κυρίως γιατί κάνει το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Ο Μέσι ήταν ο ήρωας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έκανε τα πάντα ώστε η χώρα του να κερδίσει τον τίτλο», είπε αρχικά ο Κάρλος Αλκαράθ.

«Λατρεύω να βλέπω τον Φέντερερ να παίζει. Μου άρεσε πολύ να βλέπω στιγμιότυπα του καθημερινά, να τον βλέπω να κερδίζει».

Σχετικά με το No. 1 της ATP κατάταξης είπε: «Δεν περίμενα να κρατήσω το No. 1 όλο τον χρόνο, ήταν ξεκάθαρο ότι θα με ξεπεράσουν κάποια στιγμή. Δεν έχω αγωνιστεί ως No. 2 ακόμα, έτσι τώρα είναι η στιγμή για να νιώσω πως είναι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις