fbpx

Rotterdam Open: Γκασκέ… από τα παλιά έβγαλε νοκ-άουτ τον Καρένιο Μπούστα! (vid)

Rotterdam Open: Γκασκέ… από τα παλιά έβγαλε νοκ-άουτ τον Καρένιο Μπούστα! (vid)

Ένας Ρισάρ Γκασκέ… από τα παλιά, έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό στο κορτ του Rotterdam Open στην Ολλανδία, επικράτησε με 2-6, 7-6(2), 6-2 του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και πήρε την πρόκριση για τον 2ο Γύρο. Με αυτόν τον τρόπο ο Γάλλος τερμάτισε το αρνητικό ρεκόρ των οκτώ σερί χαμένων ματς σε κλειστά σκληρά κορτ κόντρα σε παίκτες του Top 20, με την προηγούμενη νίκη του να εντοπίζεται πέντε χρόνια πριν, Montpellier Open του 2018.

Αγωνιστικά, το πρώτο σετ έμοιαζε να ανοίγει μία εύκολη νίκη για τον Νο17 στον κόσμο Ισπανό, αφού με δύο μπρέικ -και δίχως να δεχθεί κανένα- επικράτησε με 6-2. Στο δεύτερο μέρος όμως, αν και ο Καρένιο Μπούστα είχε ξανά το μπρέικ στο 5ο γκέιμ για να προηγηθεί με 3-2, λίγο αργότερα ο Γάλλος απάντησε ισοφαρίζοντας σε 4-4. Έτσι, οι δυο τους έφτασαν στο τάι μπρέικ όπου ο Γκασκέ με ένα εντυπωσιακό σερί ανέβηκε στο 6-1 και έκλεισε το σετ στο 7-2.

Στο τρίτο μέρος ο 31 ετών Ισπανός έμοιαζε… άδειος από δυνάμεις, γεγονός που αξιοποίησε με 36χρονος αντίπαλός του. Με δύο μπρέικ ο Γάλλος έφτασε εύκολα στο 4-0 και στη συνέχεια απλώς διαχειρίστηκε το πλεονέκτημά του για να κλείσει το σετ στο 6-2 και συνολικά το ματς έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Ρισάρ Γκασκέ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σταν Βαβρίνκα και Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις