fbpx

Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Ρόντερνταμ

Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Ρόντερνταμ

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισαν τον αποκλεισμό από τους Λόιντ Γκλάσπουλ (Μ. Βρετανία) και Χάρι Χελιοβάαρα (Φινλανδία) με 6-3, 6-4 για τον 1ο γύρο του διπλού του ABN AMRO Open που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα (13-19/2) στο Ρότερνταμ.

Οι δύο Έλληνες παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα από τη θέση του σερβίς, ειδικά στο 1ο σετ, κάτι το οποίο Γκλάσλπουλ και Χελιοβάαρα το εκμεταλλεύτηκαν φτάνοντας σε break στο 4ο game κάνοντας το 3-1. Από εκεί και πέρα κράτησαν το σερβίς τους παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα το ελληνικό δίδυμο βελτίωσε αισθητά το σερβίς του και πιέζοντας στα service-games των Γκλάσλπουλ και Χελιοβάαρα έφτασαν γρήγορα σε break (3-1). Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Γκλάσλπουλ και Χελιοβάαρα κέρδισαν τα 5 από τα τελευταία 6 games φτάνοντας στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση για την επόμενη φάση.

Φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και περσινός φιναλίστ συνεχίζει στην ολλανδική πόλη καθώς θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο στα μονά, απέναντι στον Φινλανδό, Εμίλ Ρουσουοβόρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις