fbpx

Πρωταθλητής στα διπλά του Μόναστιρ ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Πρωταθλητής στα διπλά του Μόναστιρ ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πανηγύρισε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, μαζί με τον Νοτιοαφρικάνο συμπαίκτη του, Κρις Βαν Βουκ, το οποίο διεξήχθη στο Μόναστιρ της Τυνησίας, το χρονικό διάστημα 06-12/02.

Η ομάδα του 18χρονου Έλληνα τενίστα επικράτησε άνευ αγώνα, καθώς οι αντίπαλοί τους, ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Αντάλορο και ο Ουρουγουανός Φράνκο Ρονκαντέλι, δε μπόρεσαν να αγωνιστούν, και έτσι εγκατέλειψαν.

Για να κατακτήσουν τον τίτλο, Σακελλαρίδης και Βουκ απέκλεισαν πρώτα, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, τους Γιουσέφ Λαμπέν από την Τυνησία και Νοά Περφέτι από την Ιταλία, με 6-2, 2-6, 10-6, και εν συνεχεία των Ντάλι Μπλαντς από την Αμερική και Ράιαν Νίμποερ από την Ολλανδία και πάλι με παραίτηση.

Στη φάση των καλύτερων τεσσάρων ομάδων, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό έπειτα από νίκη τους κόντρα στους Ιγκνάσιο Κάρου από την Ουρουγουάη και Χοσέ Φκο Βιντάλ Αζορίν από την Ισπανία με 6-4, 6-2.

Αυτός ήταν και ο πρώτος τίτλος στα διπλά του Μόναστιρ για τον No. 663 στα διπλά της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε τερματίσει ως φιναλίστ στα μονά της ίδιας διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις