fbpx

Στον τελικό του Μόναστιρ στα διπλά ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Στον τελικό του Μόναστιρ στα διπλά ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Την πρόκριση για τον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, με συμπαίκτη του τον Νοτιοαφρικάνο Κρις Βαν Βουκ , το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας (06-12/02).

Η ομάδα του 18χρονου Έλληνα τενίστα επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) των Ιγνάσιο Κάρου από την Ουρουγουάη και Χοσέ Φκο Βιντάλ Αζόριν από την Ισπανία, μετά από μία ώρα και 2 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή (12/02) τον τίτλο.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, καθώς μέχρι το 9ο game οι δύο ομάδες διατηρούσαν την ακεραιότητα του σερβίς τους στο μέγιστο (5-4). Στο αμέσως επόμενο όμως, η ομάδα του Στέφανου έκανε το break, κρατώντας μάλιστα στο μηδέν τους αντιπάλους τους, και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση (6-4).

Στο 2ο σετ, πάλι μέχρι το 5ο game οι ισορροπίες ήταν απόλυτα μοιρασμένες, μέχρι που στο 6ο game οι Σακελλαρίδης και Βουκ έσπασαν εκ νέου το σερβίς των αντιπάλων τους, και πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης (4-2). Στα δύο επόμενα games, η δυάδα του Έλληνα τενίστα κράτησε στο 15 τον Ουρουγουανό και τον Ισπανό, με αποτέλεσμα να κλείσουν με επιτυχία και αυτό το σετ, και να πάρουν τη straight νίκη (6-2).

Στον τελικό, Σακελλαρίδης και Βουκ θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο είτε των Φαμπρίτσιο Αντάλορο και Φράνκο Ρονκαντέλι, είτε των Μίκαελ Ντέμπεκ και Όλαφ Πιετσκόφσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις