fbpx

Qatar Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Ντόχα

Qatar Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Ντόχα

Ένα πολύ απαιτητικό “μονοπάτι” καλείται να διασχίσει η Μαρία Σάκκαρη στη Ντόχα, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (11/02) για το 4ο 500αρι τουρνουά για το 2023 με την επωνυμία «Qatar Open», και θα λάβει χώρα το διάστημα 13-19/02.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που δεν ήταν αρχικά στο entry list της διοργάνωσης, έλαβε wild card και θα συμμετάσχει κανονικά, ως το No. 5 του ταμπλό, με τις υπόλοιπες παίκτριες να είναι αρκετά υψηλού επιπέδου, αλλά και της παγκόσμιας ελίτ.

Αρχικά, η Μαρία θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Κινέζα, αλλά και ημιφιναλίστ αυτή την εβδομάδα στο Abu Dhabi Open, Τσινγουέν Ζενγκ. Η Ζενγκ θα “κυνηγήσει” τη διάκριση, αν όχι και τον τίτλο στην Ντόχα, για να διεκδικήσει την είσοδό της στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 2ο γύρο, εφόσον έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρώτο βήμα από τη Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει την 28χρονη Ρωσίδα, αλλά και No. 17 του κόσμου, Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Επόμενο εμπόδιο, στα προημιτελικά πλέον του τουρνουά, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η αρκετά ανεβασμένη τους τελευταίους μήνες, Καρολίν Γκαρσία, η οποία θα είναι No. 3 του ταμπλό.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, πλήθος… μνηστήρων διεκδικούν μία θέση, μιας και θα αγωνίζονται οι Τζέσικα Πεγκούλα, Ντάρια Κασάτκινα, Πάουλα Μπαντόσα, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, Μάντισον Κις και Γέλενα Οσταπένκο.

Πιθανοί ζευγάρια των προημιτελικών του Qatar Open:
Σφιόντεκ-Μπέντσιτς
Γκοφ-Κουντερμέτοβα
Σάκκαρη-Γκαρσία
Πεγκούλα-Κασάτκινα

Το ταμπλό του Qatar Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις