fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά του Μεξικού η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Πρωταθλήτρια στα διπλά του Μεξικού η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων στο Μεξικό κατέκτησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, με συμπαίκτριά της την Ραλούκα Τζωρτζιάνα Σερμπάν, που διεξαγόταν το χρονικό διάστημα 06-12/02.

Το Ελληνοκυπριακό δίδυμο επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης των Ουλιάνα Λιζαράζο και Μαρία Παουλίνα Πέρεζ Γκαρσία από την Κολομβία με 3-6, 6-4, 10-4, μετά από μία ώρα και 20 λεπτά αγώνα, και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι και το 7ο game, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν θέσει σε προτεραιότητα την ακεραιότητα των σερβίς τους (4-3).

Στο αμέσως επόμενο όμως, οι Κολομβιανές έκαναν στις λεπτομέρειες το break, παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα (5-3), ενώ στη συνέχεια έκλεισαν το σετ με άψογη υπεράσπιση (6-3).

Στο 2ο σετ, η Ελληνοκυπριακή ομάδα μπήκε αρκετά καλά στο κορτ, ξεκινώντας με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας στο ενδιάμεσο και το πρώτο της break, διατηρώντας την απόσταση ως έχει μέχρι και το 8ο game (5-3).

Στο 9ο, οι Κολομβιανές έσβησαν το break των Παπαμιχαήλ και Σερμπάν, αλλά η δυάδα της No. 219 στα διπλά της παγκόσμιας κατάταξης απάντησαν με το ίδιο νόμισμα, και ισοφάρισαν στα σετ, στέλνοντας το ματς στο super tie-break (6-4).

Εκεί, μετά από 13 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα “μάχης”, Δέσποινα και Ραλούκα κατάφεραν να βρουν πιο ψύχραιμα και εύστοχα χτυπήματα, και να επικρατήσουν με επιμέρους σκορ 10-4, για να κατακτήσουν την κορυφή του 40αρι τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις