fbpx

Montpellier Open: Ο Κρεσί… φρέναρε τον Τσόριτς

Montpellier Open: Ο Κρεσί… φρέναρε τον Τσόριτς

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Montpellier Open εξασφάλισε ο Μαξιμ Κρεσί, έπειτα από τη νίκη του με 7-6(2), 6-4 επί του Μπόρνα Τσόριτς. Έτσι, ο Νο51 στον κόσμο Αμερικανός επιστρέφει για πρώτη φορά στην τελική τετράδα ενός τουρνουά από τον περασμένο Ιούλιο και το Newport Open, την ώρα που ο Κροάτης απώλεσε την ευκαιρία με νίκη να εξασφαλίσει την άνοδό του στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο πρώτο μέρος, με το σκορ στο 4-4, ο Τσόριτς έχασε τρεις ευκαιρίες να σπάσει το αντίπαλο σερβίς, καμία άλλη απειλή δεν προέκυψε εκατέρωθεν, έτσι το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Αμερικανός κατάφερε να βρει τέσσερις σερί πόντους για να ανεβεί από το 1-1 στο 5-1 και στη συνέχεια να το κλείσει με 7-2.

Στο δεύτερο μέρος, το πρώτο μπρέικ της ημέρας ήρθε για τον Κρεσί στο 3ο γκέιμ. Φτάνοντας να προηγείται με 5-4 και να σερβίρει ο Αμερικανός, είδε τον Τσόριτς να φτάνει στο 0-40. Ωστόσο, ο Νο23 στον κόσμο Κροάτης σπατάλησε και τις τρεις ευκαιρίες του και με πέντε σερί πόντους ο Αμερικανός έφτασε στο 6-4 και το κλείσιμο του ματς.

Στα ημιτελικά ο Κρεσί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νο1 στο ταμπλό Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε με 7-6(2), 7-6(5) του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις