fbpx

Στα ημιτελικά του διπλού στο Μεξικό η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Στα ημιτελικά του διπλού στο Μεξικό η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Μπορεί να αποκλείστηκε στα μονά, όμως συνεχίζει την καλή της πορεία στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, με συμπαίκτρια της την Ραλούκα Σερμπάν, το οποίο διεξάγεται στο Μεξικό (06-12/02).

Το Ελληνοκυπριακό δίδυμο επιβλήθηκε των Μπιάνκα Μπεχούλοβα από τη Σλοβακία και Άμι Ζου από την Αμερική με 2-0 σετ (6-2, 6-3), και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, μετά από 53 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, Παπαμιχαήλ και Σερμπάν ήταν άριστες από τη γραμμή του σερβίς, με εξαίρεση μόνο το 7ο game, ενώ ήταν άκρως επιθετικές στο σερβίς των αντιπάλων τους, μιας και κατάφεραν να κάνουν break 3 φορές, κλειδώνοντας εύκολα την πρώτη στροφή του αγώνα (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, μέχρι το 6ο game ήταν ισορροπημένο το ματς, με ένα break εκατέρωθεν (3-3), όμως από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της 29χρονης Ελληνίδας και της 25χρονης Κύπριας έτρεξε ένα ακόμα καθοριστικό σερί με 3/3 κερδισμένα games, για να πάρει τη straight νίκη και να περάσει στους “4”.

Εκεί, θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αμερικανικής δυάδας, Τζέσι Ανέι και Τζέσικα Φαΐλα, με φόντο μία θέση στον τελικό του 40αρι τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις