fbpx

Montpellier Open: Νικητής… με άνεση στον “ιταλικό εμφύλιο” ο Σίνερ (vid)

Montpellier Open: Νικητής… με άνεση στον “ιταλικό εμφύλιο” ο Σίνερ (vid)

Ο Γιανίκ Σίνερ έγινε ο δεύτερος κατά χρονική σειρά παίκτης που εξασφάλισε το εισιτήριό του για τα ημιτελικά του Montpellier Open, έπειτα από τη νίκη του με 6-4, 6-2 επί του Λορέντσο Σόνεγκο. Στην παρθενική μάχη μεταξύ των δύο Ιταλών, ο Νο17 στον κόσμο Σίνερ αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικός σε όλα τα κρίσημα σημεία, παρά την μαχητικότητα του Νο56 στην κατάταξη αντιπάλου του.

Στο πρώτο μέρος, έγιναν τρία διαδοχικά μπρέικ μεταξύ τρίτου και πέμπτου γκέιμ, με τα δύο να είναι υπέρ του Σίνερ. Ο 21 ετών Ιταλός διατήρησε αυτό το προβάδισμα στη συνέχεια και πήρε το σετ με 6-4. Στο δεύτερο μέρος ο Σόνεγκο έμοιαζε να καταρρέει, βλέποντας τον αντίπαλό του με δύο μπρέικ να ανεβαίνει στο 5-1. Έκτοτε, ο Σίνερ… άφησε το πόδι από το γκάζι και με ένα ακόμη κράτημα του σερβίς έφτασε στο 6-2 και πρόκριση με 2-0 σετ.

Στα ημιτελικά ο Σίνερ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 18χρονο Αρτούρ Φις, που εξελίσσεται στην μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, μιας και νωρίτερα είχε επικρατήσει με 7-6(3), 6-3 του Κεντάν Αλίς παίρνοντας έτσι την παρθενική του πρόκριση σε ημιτελικό τουρνουά της ATP.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις