fbpx

Montpellier Open: “Ίδρωσε” αλλά μπήκε στα ημιτελικά ο Ρούνε (vid)

Montpellier Open: “Ίδρωσε” αλλά μπήκε στα ημιτελικά ο Ρούνε (vid)

Αν και χρειάστηκε να καταβάλει ιδιαίτερο κόπο και ιδρώτα, ο Χόλγκερ Ρούνε επικράτησε με 7-6(2), 7-6(5) του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Montpellier Open. Έτσι, ο Νο1 στο ταμπλό Δανός επιβεβαίωσε μεν τον χαρακτηρισμό του φαβορί, όμως και ο Νο75 στον κόσμο Γάλλος κρατάει την συνολικά άριστη παρουσία του στο τουρνουά.

Αγωνιστικά, στο πρώτο σετ ο Μπαρέρ βρήκε μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1, όμως ο Ρούνε απάντησε τρία γκέιμ αργότερα μειώνοντας σε 4-3. Στο 9ο γκέιμ ο Δανός έχασε τρία μπρεικ πόιντ και, δίχως να προκύψει κάτι άλλο το… συναρπαστικό, οι δυο τους πήγαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ρούνε είχε δύο μίνι μπρέικ που τον έφεραν μπροστά με 4-0 και έκτοτε απλώς διαχειρίστηκε τα κεκτημένα για να φτάσει στο 7-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γάλλος είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ, δίχως όμως να το αξιοποιήσει. Έκτοτε, οι δυο τους κράτησαν με ασφάλεια τα σερβίς τους, οδηγούμενοι ξανά στο τάι μπρέικ. Σε αυτή την περίπτωση ο Δανός βρήκε ένα μίνι μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1, “θωρακίστηκε” σε αυτό το προβάδισμα και έφτασε στο τελικό 7-5 και την πρόκριση.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου ο Ρούνε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπόρνα Τσόριτς και Μαξίμ Κρεσί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις