fbpx

Linz Open, Σάκκαρη-Βέκιτς 2-0: Πήρε τη ματσάρα και πήγε στα ημιτελικά (vids)

Linz Open, Σάκκαρη-Βέκιτς 2-0: Πήρε τη ματσάρα και πήγε στα ημιτελικά (vids)

H Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να σβήσει 5 set-points στο tie-break του 2ου σετ και με 6-3, 7-6(8) επικράτησε της Ντόνα Βέκιτς εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Upper Austria Ladies Linz στην Αυστρία.

Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν η Σάκκαρη μπόρεσε να σπάσει την…κατάρα κόντρα στη Βέκιτς και με τη νίκη κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε 5-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε ένα break στο 4ο game (3-1), αλλά κι ένα μεγάλο hold στο 5o για να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-3 μετά από 41 λεπτά.

Το 2ο σετ ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στο τουρνουά και ίσως και στη σεζόν, με τη Σάκκαρη να προηγείται δύο φορές με break (1-0, 4-3), αλλά τη Βέκιτς να απαντάει ισάριθμες φορές οδηγώντας το σετ στο tie-break.

Εκεί η Σάκκαρη προηγήθηκε με μίνι break (1/0), όμως από εκεί και πέρα η Βέκιτς με ένα σερί 6-2 έφτασε στο 6/3 και σε τριπλό set-point. Η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της αντιπάλου της και ισοφάρισε σε 6/6.

Στη συνέχεια η Βέκιτς έφτασε σε ακόμη δύο set-points (7/6, 8/7), ωστόσο από εκεί και πέρα η Σάκκαρη πήρε τους επόμενους τρεις πόντους φτάνοντας στη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις