fbpx

Κολοντίνσκα-Παπαμιχαήλ 2-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Μεξικό

Κολοντίνσκα-Παπαμιχαήλ 2-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Μεξικό

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες (06-12/02) στο Μεξικό.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Γιάνα Κολοντίνσκα (6-3, 7-6(3), μετά από μία ώρα και 46 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός διοργάνωσης πριν την τελική 4αδα.

Στο 1ο σετ, μέχρι το 2ο game οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο, καθώς αμφότερες ξεκίνησαν με υπερασπίσεις στο σερβίς τους (1-1). Στο 3ο game η Δέσποινα έκανε το πρώτο break στο παιχνίδι, όμως η Κολοντίνσκα απάντησε με τον ίδιο τρόπο άμεσα, για τη νέα ισοπαλία (2-2).

Από εκεί και έπειτα το μομέντουμ πέρασε στα χέρια της αντιπάλου της Ελληνίδας τενίστριας, που έκανε εκ νέου break στο 6ο game, ενώ στη συνέχεια κράτησε την Παπαμιχαήλ στους δύο πόντους, για να χτίσει μια μεγάλη διαφορά (5-2).

Η Δέσποινα μείωσε με love game (40-0), όμως δεν ήταν αρκετό για να αποσοβήσει την απώλεια του 1ου σετ, καθώς στο 9ο και τελευταίο game έμεινε στον έναν πόντο (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, μπορεί η Γιάνα να ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, έχοντας ήδη άλλα δύο break μέχρι το 3ο game (3-0), όμως η Παπαμιχαήλ το γύρισε, σβήνοντας όλα τα break, αλλά και πραγματοποιώντας 3(!) μεγάλα hold (4-3).

Από εκεί και μετά καμία δεν ξανά έσπασε το σερβίς της άλλης, πράγμα που οδήγησε στο tie-break (6-6), όπου εκεί, μετά από 10 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα “μάχης” η Κολοντίνσκα επικράτησε με επιμέρους σκορ 7-3, και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις