fbpx

Φοκίνα: «Μου ήρθε να κλάψω όταν είδα τον Ούγκο να κλαίει»

Φοκίνα: «Μου ήρθε να κλάψω όταν είδα τον Ούγκο να κλαίει»

Άσχημη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Open Sud de France, κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, για τον Ούγκο Αμπέρ, μιας και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του tie-break στο 2ο σετ.

Ο 24χρονος Γάλλος, που βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στα σετ (6-1 έληξε το πρώτο υπέρ του), δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία, ή έστω να ολοκληρώσει όπως θα περίμενε, το παιχνίδι, καθώς κατά τη διάρκεια του tie-break στη 2η στροφή του αγώνα, με το σκορ στο 1-3 κατά του, επιχείρηση μία πολύ δύσκολη επιστροφή με το backhand, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει άτσαλα στο κορτ.

Σχεδόν αμέσως, ο αντίπαλος και πολύ καλός του φίλος, Φοκίνα, πήγε στο πλευρό του για να τον βοηθήσει, παρηγορώντας τον και κρατώντας του το χέρι. Λίγο αργότερα, ο Αμπέρ προσπάθησε να συνεχίσει εκ νέου τον αγώνα, όμως ο πόνος δεν του το επέτρεψε και έτσι ενημέρωσε τόσο τον αντίπαλό του, όσο και τον διαιτητή πως πρέπει να εγκαταλείψει.

«Γνωρίζω τον Ούγκο απ’ όταν ήμασταν παιδιά και μου έρχεται να κλάψω τώρα γιατί τον είδα να κλαίει. Τον γνωρίζω από παιδί και δεν είναι εύκολο να βλέπεις έναν φίλο να το περνάει αυτό», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

«Έκλαιγε και εκεί κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Πάλεψε και έμεινε στο court, ήθελα να παίξουμε και 3ο σετ, αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις με τραυματισμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις