fbpx

Σίγουινγκ-Παπαμιχαήλ 0-2: Πρόκριση στους “8” του Μεξικό

Σίγουινγκ-Παπαμιχαήλ 0-2: Πρόκριση στους “8” του Μεξικό

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων στο Μεξικό πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 06-12/02.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Σοφία Σίγουινγκ με 2-0 σετ (6-2, 7-5) μετά από μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα, και συνεχίζει στην τελική 8αδα της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Δέσποινα έμοιαζε ασταμάτητη στο κορτ, ξεκινώντας με 5/5 κερδισμένα games, έχοντας ήδη 3 break σε βάρος της αντιπάλου της (5-0). Η Αμερικανίδα μείωσε τη διαφορά μέχρι και το 7ο game (5-2), όμως η Παπαμιχαήλ έκλεισε το σετ στο αμέσως επόμενο, κρατώντας την Σοφία στον έναν πόντο (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, αν και για μία ακόμα φορά η No. 154 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε δυνατά, έχοντας χτίσει διαφορά μέχρι το 5ο game (4-1), η Σίγουινγκ επέστρεψε δυναμικά, έσβησε και τα δύο νέα break της Δέσποινας, και προηγήθηκε στο 9ο game (5-4).

Η Παπαμιχαήλ όμως, έβγαλε αντίδραση στο κρίσιμο σημείο, ισοφαρίζοντας με άψογο σερβίς, κράτησε στο μηδέν την Αμερικανίδα στο ίδιο της το σερβίς, και εν συνεχεία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές της, κρατώντας την αντίπαλό της στο 15 (7-5).

Επόμενη δοκιμασία για τη Δέσποινα είναι η αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Γιάνα Κολοντίνσκα, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις