fbpx

Γραμματικοπούλου-Ταν 0-2: Αποκλεισμός στους “16” του Πόρτο

Γραμματικοπούλου-Ταν 0-2: Αποκλεισμός στους “16” του Πόρτο

Αποκλείστηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο πλαίσιο της φάσης των “16” του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων, που διεξάγεται το χρονικό διάστημα 06-12/02 στο Πόρτο.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Άρμονι Ταν με 2-0 σετ (6-2, 6-4), μετά από μία ώρα και 7 λεπτά αγώνα, και δε συνεχίζει περαιτέρω στη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, μέχρι το 4ο game αμφότερες οι δύο τενίστες διατηρούσαν στο ακέραιο το σερβίς τους, ώσπου η Γαλλίδα πάτησε το γκάζι και με όπλο το καλό της σερβίς, αλλά και τα δύο καθοριστικά break, έκλεισε με ευκολία την πρώτη στροφή του αγώνα, παίρνοντας προβάδισμα νίκης (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, η Βαλεντίνη εμφανίστηκε στο κορτ ακόμα πιο ανταγωνιστική, διατηρώντας επί ίσοις όροις τις πιθανότητες διεκδίκησης του ματς μέχρι και το 8ο game, κρατώντας “απαραβίαστο” το σερβίς της (4-4).

Στο 9ο game έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να κάνει break, και είδε την Ταν να της σπάει το δικό της σερβίς στο αμέσως επόμενο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί καθαρά και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις