fbpx

Έλενα Ριμπάκινα: «Αισθάνομαι πολύ καλά σε όλες τις επιφάνειες – Μου αρέσει να προσαρμόζομαι»

Έλενα Ριμπάκινα: «Αισθάνομαι πολύ καλά σε όλες τις επιφάνειες – Μου αρέσει να προσαρμόζομαι»

Την ικανότητα, αλλά και διάθεση, να προσαρμόζεται αναλόγως τη μορφή του κορτ εξέφρασε η Έλενα Ριμπάκινα σε δηλώσεις της στο Eurosport, με αφορμή τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις της στο Australian Open, στο οποίο τερμάτισε ως φιναλίστ.

Η 23χρονη τενίστρια από το Καζακστάν, αλλά και No. 10 του κόσμου, μίλησε για τη σιγουριά που νιώθει στο χόρτο, για το πόσο δούλεψε πάνω σ’ αυτό με τον προπονητή της, αλλά και για τις ικανότητές στο χώμα, όπου εκεί κέρδισε και τον πρώτο της WTA τίτλο.

«Αισθάνομαι πολύ καλά σε όλες τις επιφάνειες και για εμένα, είναι διασκεδαστικό να αλλάζω επιφάνεια. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος, να προσαρμόζομαι συνέχεια», είπε αρχικά η Ριμπάκινα.

«Νιώθω σιγουριά στο χορτάρι, όπου δεν πίστευα ποτέ ότι θα είμαι τόσο καλή. Επειδή ως νεαρή, έπαιξα μία ή δύο φορές και δεν είχα επιτυχία, όταν άρχισα να δουλεύω με τον προπονητή μου, είπα ότι δεν μου αρέσει πολύ το γρασίδι, δεν ξέρω πώς να παίξω σε αυτό.

Αλλά στο τέλος, είναι προς το παρόν το καλύτερο μου επίτευγμα. Το πρώτο μου τρόπαιο WTA ήταν στο χώμα, οπότε νομίζω ότι μπορώ να παίξω σε όλες τις επιφάνειες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις