fbpx

Αριστοτέλης Θάνος: «Όνειρο να εκπροσωπώ τη χώρα μου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου σε ένα μεγάλο γήπεδο» (pics)

Αριστοτέλης Θάνος: «Όνειρο να εκπροσωπώ τη χώρα μου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου σε ένα μεγάλο γήπεδο» (pics)

Το δικό του, προσωπικό, μήνυμα θέλησε να δώσει στους ακόλουθούς του ο Αριστοτέλης Θάνος, στον απόηχο της ανόδου της Εθνικής Ελλάδος στο World Group I του Davis Cup, έπειτα από την επικράτηση στο tie με το Εκουαδόρ, το περασμένο Σαββατοκύριακο (04-05/02) στο ΟΑΚΑ.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας συνέβαλε στο μέγιστο για να πανηγυρίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την ιστορική άνοδο, μετά από 19(!) χρόνια, καθώς στο 2ο χρονικά παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους επικράτησε του Αντρέ Αντράντε και με 7-6(4), 6-4 και έκανε το 2-0 (τότε) για την Ελλάδα, που ήταν υπερπολύτιμο.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θάνος είπε: «Το να κερδίζεις μπροστά σε 12.000+ ανθρώπους, εκπροσωπώντας τη χώρα μου, σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα στο μέρος που μεγάλωσα, είναι ένα όνειρο που δε μπορούσα να φανταστώ ούτε μικρός ότι θα το πραγματοποιούσα. Πραγματικά ανατριχιαστικό, δε μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά γι’ αυτό. Σας ευχαριστώ όλους, μέχρι την επόμενη φορά. World Group I, ερχόμαστε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις