fbpx

Abu Dhabi Open, Μπέντσιτς – Κόστιουκ 2-0: Στα προημιτελικά η Ελβετίδα (vid)

Abu Dhabi Open, Μπέντσιτς – Κόστιουκ 2-0: Στα προημιτελικά η Ελβετίδα (vid)

Η Μπελίντα Μπέντσιτς θα είναι παρούσα στα προημιτελικά του Άμπου Ντάμπι Όπεν επικρατώντας της Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία.

 Νούμερο 2 του ταμπλό η Ελβετίδα πήρε τη νίκη στα 2 σετ ωστόσο έπρεπε να κάνει την ανατροπή από το 5-3 στα γκέιμ του δεύτερου για να φτάσει στη νίκη με 6-4 7-5. «Περίμενα ένα σκληρό ματς απέναντι στη Μάρτα», είπε η Μπέντσιτς. «Είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, υπάρχουν τομείς που μπορώ να βελτιωθώ».

 Η Μπέντσιτς κυριάρχησε στο πρώτο σετ κερδίζοντας το 94% των πόντων από το πρώτο της σερβίς ενώ αξιοποίησε το δεύτερο μπρέικ πόιντ στο έβδομο γκέιμ για να κάνει δικό της το πρώτο σετ. Η Ελβετίδα έκανε πρώτη μπρέικ στο δεύτερο σετ με την Ουκρανή να πετυχαίνει 2 από την πλευρά της και να έχει την ευκαιρία να σερβίρει για το 1-1 ωστόσο η Μπέντσιτς κέρδισε 4 γκέιμ στην σειρά και έφτασε στη νίκη.

 Η νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη θα αναμετρηθεί με την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς η οποία πέρασε το εμπόδιο της Ανέτ Κονταβάιτ με την Εσθονή να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο τρίτο σετ. Σε άλλα ματς η Κινβέν Ζενγκ νίκησε 7-6 (10-8), 6-1 την Γιέλενα Οσταπένκο ενώ η Βερόνικα Κουντερμέτοβα επιβλήθηκε 6-1 7-5 της Ελίζ Μέρτενς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις