fbpx

Dubai Duty Free Tennis Championships: Με wild card ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Dubai Duty Free Tennis Championships: Με wild card ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ θα δώσει το παρών στο Dubai Duty Free Tennis Championship καθώς αποδέχθηκε τη wild card για το τουρνουά. Το 500άρι αρχίζει στις 19 Φεβρουαρίου και θα δει τον Βρετανό να παίρνει μέρος σε ένα μέρος που πήρε τον τίτλο το 2017, τότε με αντίπαλο στον τελικό τον Φερνάντο Βερντάσκο.

 «Η κατάστασή μου βελτιώνεται, όπως και το παιχνίδι μου, οπότε η διοργάνωση παρέχει ίσως μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία για εμένα να βρεθώ ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου.

 Ο Μάρεϊ θα εμφανιστεί μαζί με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον κάτοχο του τίτλου, Αντρέι Ρούμπλεφ, μεταξύ άλλων. «Είμαστε πανευτυχείς που υποδεχόμαστε τον Άντι Μάρεϊ στο Ντουμπάι», είπε ο Κολμ ΜακΛόχλιν, ο αντιπρόεδρος και CEO της Dubai Duty Free.

 «Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική μορφή είναι στο βρετανικό τένις και όπως είδαμε τις προηγούμενες φορές που πήρε μέρος, πάντα προσελκύει μία δυνατή και παθιασμένη βάση οπαδών. Την περασμένη χρονιά αποδέχθηκε τη wild card και έδωσε αξία στο τουρνουά, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκανε το ίδιο και τώρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις