fbpx

Η Μόνικα Πούιγκ συμβουλεύει την Έμα Ραντουκάνου

Η Μόνικα Πούιγκ συμβουλεύει την Έμα Ραντουκάνου

Η Μόνικα Πούιγκ από την Κόστα Ρίκα έκανε την έκπληξη κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 του Ρίο Ντε Ζανέιρο στη Βραζιλία με την ίδια να δηλώνει την συμπάθειά της στην Έμα Ραντουκάνου γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση της άμεσης δόξας στην προσπάθεια να μείνει συγκεντρωμένη στις προπονήσεις και τα ματς στο σκληρό περιβάλλον του WTA Tour.

 «Σωματικά, παραμένει πολύ νέα», είπε η Πούιγκ στο Sky Sports. «Δεν πρόκειται να πω ότι είναι μία παίκτρια που έχει εδραιωθεί και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Πήρε ήδη τον τίτλο στο US Open χωρίς να έχει πάρει μέρος σε πολλά τουρνουά WTA και δεν είχε ένα πλήρες πρόγραμμα. Χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί και να μάθει τι τενίστρια είναι, τι πρόσωπο είναι και την συμπαθώ».

 Στην συνέχεια η Κοσταρικανή είχε μία συμβουλή να της δώσει: «Μην επικεντρώνεσαι στα social media επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για να ωθήσεις την εμπορικότητά σου αλλά μπορεί να γίνουν τοξικά. Δεν πρόκειται να σε αγαπούν όλοι, θα έχεις κι εκείνους που δεν θα τους αρέσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις