fbpx

Ντόμινικ Τιμ: «Είμαι διαφορετικός, η φλόγα έσβησε μετά το US Open του 2020»

Ντόμινικ Τιμ: «Είμαι διαφορετικός, η φλόγα έσβησε μετά το US Open του 2020»

Ο Ντόμινικ Τιμ παραδέχεται ότι το επίπεδο στο κίνητρό του δεν είναι το ίδιο από την στιγμή που έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στο US Open του 2020 ωστόσο εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

 Ο 29χρονος Αυστριακός έδειχνε ικανός για μεγάλα πράγματα όταν έκανε την ανατροπή από το 2-0 στα σετ νικώντας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη Νέα Υόρκη, στον τέταρτο τελικό που έπαιξε σε επίπεδο Γκραν Σλαμ. Μιλώντας στην Kronen Zeitung της χώρας του και σε ερώτηση για το αν η …φλόγα έσβησε μετά τον τραυματισμό στον καρπό το καλοκαίρι του 2021, ο ίδιος είπε: «Η φλόγα έσβησε μετά το US Open αλλά δεν θέλω να κατηγορώ τον εαυτό μου για αυτό».

 «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πανηγυρίσουν τεράστιες επιτυχίες και παίρνουν ώθηση από αυτές, πιέζοντας να αποδώσουν ακόμα καλύτερα, που βρίσκουν αμέσως το κίνητρο να νικήσουν στο επόμενο Γκραν Σλαμ. Δεν ήταν έτσι για εμένα, είμαι διαφορετικός. Μου πήρε χρόνο να αποδεχθώ ότι είμαι κάπως σκληρότερος με τον εαυτό μου συγκριτικά με κάποιους άλλους. Αυτό που είχα επίσης να μάθω είναι ότι εξαρτάται μόνο από εμένα και πιστεύω ότι θα βρεθώ ξανά εκεί που ήμουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις